Bloemschikken

Cursus bloemschikken

Mooie decoratiestukken voor in en om het huis.

Elke maand leert u een nieuwe techniek!

Voor een leuke workshop met veel bloem en groen!

Het is altijd leuk om met bloemen en groen te werken, alleen ontbreekt soms de techniek om tot een mooi bloemstuk / werkstuk te komen. 

Mijn workshops zijn bedoeld om u wegwijs te maken in het mooie vak van de bloemsierkunst. Ook voor personen die nog nooit een workshop bloemschikken hebben gevolgd is dit geen probleem omdat alles van A tot Z wordt voorgedaan en u met een leuk werkstuk naar huis gaat. Wij maken gebruik van de laatste woontrends en maken echte blikvangers!
Door mijn jarenlange ervaringen in de bloemen en mijn beroep als docent beeldende kunst en vormgeving weet ik elke keer iets nieuws te presenteren en kan ik u op een professionele manier begeleiden.

  • September (04-09-19): Bloemenboek! uitgelezen? kom dan samen met ons deze blikvanger maken. We gaan aan het werk met oude stoffige boeken en prachtige bloemen. Upcyling de trend van de laatste jaren.  
  • Oktober (02-10-19): Vier de herfst! Dit jaar gaan we aan de slag met pompoenen. Laten we de prachtige kleuren die de herfst ons brengt vangen in een mooi bloemstuk. 
  • November (06-11-19): Stapelen maar. We gaan de hoogte in werken door middelen van stapelen van dode materialen en levende materialen. Een kunstwerkje om te zien! 
  • December(04-12/11-12): Fonkelende lichtjes de geur van het dennen groen en de glinstering van de kerstballen gevangen in een mooie krans. Komt u ook samen met ons een kerstkrans maken?
  • Januari (08-01-19): Wandschikking. Een takkenframe zal de ondergrond worden voor de snijbloemen. Het frame kan alle soorten van vormen aannemen. Dit stuk kan aan de deur of muur worden bevestigd zo kunt u zelf kiezen of u dit pronkstuk buiten of binnen wilt ophangen. 

Duur: Max 2 uur per avond

Wanneer: Elke workshop wordt 1 keer per maand aangeboden uitgezonderd de maand december deze word 2 keer aangeboden. De workshops starten om 19:30 in Glinstrastate. 

Opgave: Geef je op via vanchristien@gmail.com of bel naar 0634279461.

Kosten: Prijs per avond €18.50 incl. koffie en thee en wat lekkers, gereedschap gebruik, dode materialen zoals oase boomschors enz.

Excl. Levende materialen zoals bloemen en bladeren deze neemt u zelf mee naar de workshop, zodat u deze naar eigen smaak kan uitzoeken. Het instructieblad krijgt u toegestuurd bij opgave.
Deelnemers: Min 4 Max 15

Info en opgave: vanchristien@gmail.com & voor meer leuke workshop zie www.vanchristien.nl

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s